Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/339-5127

2090 S4
2090 S4

2090 S4

Antimikrobiális fehér wellington 100%-ban vízálló borítással. PVC + nitril-kaucsukból készült, nagymértékben ellenáll az állati zsíroknak, növényi olajoknak és vérnek. Kifejezetten élelmiszer- és húsiparban való használatra tervezték.

Ütésgátló acél lábujjvédő (200J).
A talpat úgy tervezték és fejlesztették ki, hogy a legmagasabb kopásállóságot biztosítsa, jobb tapadást biztosítva a talajhoz, és megakadályozza a csúszást és leesést.
Vibatech® adalékanyaggal ellátott lábbeli. Antimikrobiális, amely mindössze 6 óra alatt 99%-ra gyorsítja a vírusok és baktériumok eltűnését. Hatékony az olyan vírusok ellen, mint a SARS-COV-2, és több mint 50 különböző baktériumfaj ellen, köztük a Campylobacter, a Legionella és a Listeria ellen. Más szerves antimikrobiális technológiától eltérően a lábbeli teljes élettartama alatt aktív marad.
Széles lábujj, nem zárja be a lábfejet.
Belső tartóháló antibakteriális és gombaellenes kezeléssel, amely megakadályozza a mikroorganizmusok elszaporodását és fertőzéseik következményeit.
Különböző vastagságú anyagból és külső megerősítésekkel készült csizma a kopásnak leginkább kitett helyeken (talp, sarok, orr).
Hidegtől szigetelve.
Rendkívüli erő és tartósság.
Alapértelmezett
EN ISO 20345
Védelmi szint
S4
Adatok
Cikkszám
PAN095