Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/339-5127

DRAGO TOTALE 49 S3 MARRÓN 248
DRAGO TOTALE 49 S3 MARRÓN 248

DRAGO TOTALE 49 S3 MARRÓN 248

Extra vastag bőrből készült biztonsági csizma, légáteresztő és vízálló. Magas hőmérsékletű környezetben dolgozók általi használatra javasolt. Rendkívüli erő és tartósság.

Védőcipő a hőveszteség és az olvadt fém fröccsenése ellen. Lángálló és lángálló fonallal varrva. Az EN ISO 20349-2 szerint.
Túlméretes külső fedél extra védelmet nyújt a kis olvadt fém fröccsenése ellen.
Nem fém ütésálló lábujjvédő és nem fém átszúrásbiztos középtalp.
Speciális nitril gumi külső talp, ellenáll az extrém hőnek (300ºC). Hatékony szigetelés hideg és szélsőséges hőség ellen. Mindenféle felülethez tapad, tapadást és stabilitást biztosít. Olajoknak és szénhidrogéneknek ellenáll.
Új technológia "OPTIMÁLIS TALP". Nagyobb könnyedség, stabilitás, a bejárati lépésben lévő párnázás segítségével a következő lépést.
Antisztatikus lábbeli.
Széles keret, amely nem zárja be a lábat.
Anatómiai belső talp. 100%-ban ökológiai és újrahasznosítható. Kivehető, antibakteriális, antisztatikus és gombaellenes.
Nagyon légáteresztő kopásálló bélés.
Megerősített orr, amely védi az ütéseknek és dörzsölésnek leginkább kitett területet, így garantálja a cipő hosszabb élettartamát.
Dupla zárás a jobb illeszkedés és a fémszikrák elleni védelem érdekében. Zárórendszer nagy teljesítményű ipari szövettel és belső fűzőkkel, bőr belső fújtatónyelvvel, amely megakadályozza az idegen tárgyak bejutását és szigeteli a lábat az esetleges kiömlésektől.
Fáradsággátló lábbelik.
Alapértelmezett
EN ISO 20345
EN ISO 20349
Védelmi szint
S3
Adatok
Cikkszám
PAN050