Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/339-5127

Ex-Handy 09 mobiltelefon

Ex-Handy 09 (Zóna 1/21) és Ex-Handy 209 (Zóna 2/22)

Kijelző: Érintőképernyő és nyomógomb egyben • Magas fényű, jól látható kijelző napfénynél is

Akkumulátor: Hosszú élettartalmú akkumulátor

További jellemzők: 4G képes • Android™ 4.4, KitKat szoftverrel felszerelt • Wifi képes • Kesztyűben is használható • Erőteljes hangjelzések • Por és vízálló • PTT, LWP funkció
Részletek
Az Ex-Handy 09 a robbanásbiztos mobiltelefonok kilencedik generációja. Kártya független, 4G képes, Android operációs rendszerrel szállítható az érintőképernyős és egyben nyomógombos készülék. Hő- és vízálló gumiborítással, munkavédelmi kesztyűben is érinthető kijelzővel felszerelt Zóna 1/21-ben használható mobiltelefon. WiFi képes, 8 GB belső memóriával felszerelt és 1 GB RAM-mal rendelkezik. Törhetetlen Gorilla Glass kijelzővel ellátott, 3600 mAh akkumulátorral rendelkező mobiltelefon.

Man Down funkció
A robbanásbiztos telefon Lone Worker Protection, avagy Man Down alkalmazással is szállítható. A Man Down funkció egy letölthető alkalmazással és a telefonon található riasztó gombbal (pánik gombbal) működik. A készülék, ha a felhasználó által beállított dőlésszög alá kerül (azaz az azt viselő, veszélyes zónában munkát végző személy valamilyen oknál fogva eldől, elesik), a telefon előriaszt, azaz elkezd rezegni. Amennyiben a felhasználó nem kapcsolja ki az előriasztást (nem nyom reset gombot), a beállított idő eltelte után a telefon automatikusan felhívja a megadott telefonszámot, illetve ezzel egy időben SMS jelzést küld további 5 telefonra. Ezeket a telefonszámokat mind a felhasználó adja meg és tetszés szerint változtatja.

Az új Man Down alkalmazás legnagyobb előnye, hogy a felhasználó adja meg a szükséges adatokat (dőlésszög, előriasztási idő, telefonszámok, amelyre az SMS kiküldésre kerül, SMS üzenet szövege, telefonszám, amelyet a készülék vészhelyzet esetén automatikusan felhív), és bármikor saját maga módosíthatja azokat.