Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/339-5127

FUSIÓN TOTALE 49 S3 248
FUSIÓN TOTALE 49 S3 248

FUSIÓN TOTALE 49 S3 248

Biztonsági csizma speciális középső mandzsettával, amely extra vastag, vízlepergető bőrből készült. Védelmet nyújt a magas hőmérséklet ellen, és rendkívüli szilárdsággal és tartóssággal rendelkezik.

Védőcipő a hőveszteség és az olvadt fém fröccsenése ellen. Lángálló és lángálló fonallal varrva. Az EN ISO 20349-2 szerint.
Nem fém ütésálló lábujjvédő és rugalmas átszúrásbiztos középtalp.
Speciális nitril gumi talp ellenáll a magas hőmérsékletnek (300ºC). Hatékony szigetelés hideg és szélsőséges hőség ellen. Mindenféle felülethez tapad, tapadást és stabilitást biztosít. Olajoknak és szénhidrogéneknek ellenáll.
Új technológia "OPTIMÁLIS TALP". Nagyobb könnyedség, stabilitás, a bejárati lépésben lévő párnázás segítségével a következő lépést.
Antisztatikus csizma.
Széles keret, amely nem zárja be a lábat.
Anatómiai belső talp. 100%-ban ökológiai és újrahasznosítható. Kivehető, antibakteriális, antisztatikus és gombaellenes.
Nagyon légáteresztő kopásálló bélés.
Karcmentes, testreszabott bokatámasztó párnázás.
Megerősített orr, amely védi az ütéseknek és dörzsölésnek leginkább kitett területet, így garantálja a cipő hosszabb élettartamát.
Dupla zárás a jobb illeszkedés és a fémszikrák elleni védelem érdekében. Érintkezőzárak nagyteljesítményű ipari szövettel és belső fűzőkkel, bőrharisnya nyelvvel, amely megakadályozza az idegen tárgyak bejutását.
Fáradsággátló lábbelik.
Alapértelmezett
EN ISO 20345
EN ISO 20349
Védelmi szint
S3
Adatok
Cikkszám
PAN055